irina's FotoPage

By: irina ismail

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Saturday, 20-Dec-2008 10:16 Email | Share | | Bookmark
Aishah dressin up on wedding day

wajah kesayangan hamba
gigit gelang dia
Kami bawa Damia ke wedding classmate Ibu masa form 4 and form 5.Damia seronok dapat joget dengar lagu pengantin.Ibu seronok dapat jumpa kawan-kawan lama.Both pengantin, sama cantik sama tampan wore silver theme for their wedding.



Friday, 19-Dec-2008 09:34 Email | Share | | Bookmark
1 year 6 months

jom sembur
hai saya main air
itsy bitsy spider
View all 10 photos...
The first smile, the first word, the first step and everything about her is a timeless moment filled with the infinity of what life is.I like to be the ideal mother!






Sunday, 4-May-2008 10:34 Email | Share | | Bookmark
Aishah 11 months




Sunday, 2-Mar-2008 17:37 Email | Share | | Bookmark
Bina Insan Guru 2008

Amat berat ibu nak tinggal Aishah n my beloved hubby..limited time to full our quality moment.Anyway,i do love love love both of u..Pangkor Village, here i come...sory not pichas update.


Tuesday, 1-Jan-2008 11:47 Email | Share | | Bookmark
Selamat Tahun Baru 2008

Tup tap tup tap dah masuk tahun 2008.Ibu rasa mcm baru saja naik pelamin tapi alih2 ibu dah ada Aishah,7bln on 4th jan.Oh time flies so fast.Ibu mmg jarang celebrate new year pun,kalau ada pun cuma tgk tv kat umah.Dulu masa muda mudi ada la,pi tgk konsert new year di Putrajaya.Tambah pulak,ibu n bapa tak suka tpt crowded.Eh mark my mind,crowded shopping ibu suka!IIbu have no update for this entry,ada beberapa pics masa berendoi Hadi,sepupu Aishah sebelah hubby.Aishah seronok bila ada kakak2 melayan dia,mula la tunjuk skill merangkak dia.Dia dah bole berpaut seakan nak berdiri.Buatkan ibu jd scary,tak sesuai ngan age dia yg baru nak masuk 7mths.



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net